Pip, pip…

… her er jeg igjen! 11 måneder siden sist oppdatering. Da er det på tide med en liten gjenoppliving av bloggen!

Og jeg har noe veldig gøy å skrive om. Synes jeg da. :)

Vi har nemlig kjøpt kyllinger! Fem små tupper, som etter hvert skal gi oss egg og godt selskap. Nå er de bare 7 uker , så det er 2-3mnd til vi kan kose oss med egne egg. Tre jærhøns og to som jeg ikke husker navnet på.

 

Stolt og glad hønemor. :)

Stolt og glad hønemor. :)

 

Alle jentene her er veldig begeistra. Guttene kan styre seg. :)

 

 

Og hvorfor i all verden har vi fått oss høner og ikke katt eller kanin? Jeg har ønsket meg høner så lenge jeg kan huske, og tenkt at vi kanskje kan få det en gang vi kjøper oss hus på landet… Men så har jeg blitt kjent med ei som har høner rett i nærheten, og sett mulighetene her vi bor. :) Det blir så bra å få egg fra høner som har det bra og spiser bra mat. I tillegg er det god underholdning med høner.

Gleder meg til å lære mer og bli en mer erfaren hønemor! Bare kom og ta en titt på tuppene!

 

 

Reklamer

7 tanker om “Pip, pip…

 1. Gratulerer med høner! Må si jeg er litt spent på dette høneprosjektet deres. Dere er kule! Høner er skikkelig originalt og artig! Har veldig lyst til å ta oss en liten tur for å se på dem en dag!

  • Det er i alle fall kult med høner! Det er så koselig når de går rundt i hagen og klukker fornøyd og roter i jorda. Godt jeg ikke jobba for mye med blomsterbedet i år. :)
   Så får vi se hvor gøy det blir i vinter. :)
   Bare kom og hils på hønene (og oss):)

 2. Oj, gratulerer :) Spør kusina di, Solveig. Hun kan alt om høner ;) Randi har overtatt dem nå. De har forresten en hane som heter Frank-Øystein ( for ikke å gjøre forskjell på dem tror jeg ;) Lykke til. Jeg har passet Solveigs høner, gitt dem mat og vann og hente egg :)

 3. Du, så kult! :D D e jo d mest produktiva dyret man kan ha! E de dyre? Egg i butikken e jaffall ganske dyre, så d går sikkert raskt å spara inn… Eg vurdere å få meg et par kyllinger på hybelen ;) hehe.

  Ser for meg at Conrad kan styra seg, ja ;)

  • Jeg tror det tar litt tid før det er spart inn. Men hvis man regner 5 kr for økologiske egg… Det kostet en del å kjøpe bur, kyllinger og diverse. Så vi har ikke skaffet oss det for fortjenestens skyld. Men det er veldig koselig, og barna har også glede av det. Syns det er bedre enn andre kjæledyr for vår del. :)
   Kyllinger på hybel ville vært noe ja. ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s